About


Gegroet,

Het is me een waar genoegen je te ontvangen op mijn blog. En dan zal ik je nu maar even iets vertellen over mij, maar niet teveel want dat is ook weer zo lekker egocentrisch. Dus bij deze, een klein lijstje van dingen over mij waar je eigenlijk helemaal niks mee kunt.

1. Om de clich├ęs meteen maar even gehad te hebben: ik heet Tine, ik ben negentien en ik heb een blog. Dat klonk minder droog in mijn hoofd dan hier op het scherm.

2. Ik vind het grappig om heel formele berichten of appjes naar mijn vrienden te sturen en af te sluiten met 'hoogachtend'.

3. Mijn lievelingskleur is geel. Je moet een beetje van geel leren houden, zo denk ik altijd.

4. Mijn plannen zijn in mijn hoofd altijd beter dan op papier. Zie het voor je als hoe ze die hamburgers van de mac altijd in de reclames laten zien en hoe je ze vervolgens verfrommeld in een papiertje krijgt als je er dan eentje gaat halen omdat 'ie er zo lekker uitzag. Ja, teleurstellend.

5. Als ik op straat loop of in de trein zit, herinner ik mezelf soms opeens iets grappigs. Resultaat: ik lachen, mensen mij aankijken alsof ik net uit een gesticht ben ontsnapt.

6. Ik denk altijd dat ik best gezond zou kunnen eten, maar ik doe het nooit dus eigenlijk kan ik toch stiekem gewoon helemaal niet zonder suiker en al die andere troep.

7. Mijn lievelingsgif is evil elmo. Ik stuur altijd gifs, tot vervelends aan toe.

Toen ik zestien was heb ik deze blog Tinspirational genoemd. Dat is een combinatie van mijn naam en het woord inspirational. Na drie maanden vervolgens bijna twee jaar radiostilte. En nu boem, hier ben ik weer. Ik hoop dat alles wat ik hier typ en maak kleine kunstwerkjes zijn. En zo niet, dan kan ik je verzekeren dat ik er in ieder geval heel veel lol om heb gehad.
Ik doe gewoon, kijk je mee?

Hoogachtend,

TineGeen opmerkingen:

Een reactie posten

|