maandag 13 juni 2016

Schriftgeklieder


'Tine, stóp nou alsjeblieft eens met tekenen en let op!'. Als ik voor elke keer dat iets in die richting door de docent naar me geroepen werd een euro kreeg, had ik nu wel op een opblaaskussentje met milkshake in mijn hand in het zwembad van mijn eigen mega villa gedreven. Waar anderen op kletsen aangesproken worden, is bij mij meestal mijn pen of potlood de boosdoener. En dan natuurlijk niet omdat ik van die keurige aantekeningen maak, maar omdat ik weer eens lekker in gedachten verzonken poppetjes, ogen of andere gekkigheid op papier aan het kliederen ben. Toen ik van de week voor de naderende toetsweek (s.o.s., help, stress) door mijn schriften bladerde, kwam ik wel erg veel krabbeltjes tegen, laten we zeggen dat de verhouding nuttige informatie / tekengedoe vrij gelijkwaardig is. Maar bij deze dus, aanschouw de kleine selectie schetsjes die eigenlijk wiskunde-, biologie-, scheikunde- of natuurkunde aantekeningen hadden moeten zijn.
~Bonus~
(Paarden zijn zegmaar niet mijn ding)

- Tine

10 opmerkingen:

 1. Jij hebt echt talent! Die ogen zijn zo sprekend: wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel mooi schrift geklieder!
  En het is erg herkenbaar. wat ben ik blij dat ik van de middelbare school af ben zeg,
  heb heel wat tijd verdaan aan schrift kliederen haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw!! Leuk idee om dit te delen, echt mooi dat geklieder van jou!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als ik ook zo kon tekenen als jou, dan had ik ook zeker weten gekliederd. Je bedoelt eigenlijk: een kunstwerk maken tijdens een les. Want dit is toch geen ''geklieder''? Het is hartstikke mooi!! En oja, ik volgde je nog niet op bloglovin.. OEPS!! Nu wel hoor hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supermooi getekend! Echt heel leuk om te zien hoe je tekent!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahah mijn lessen verlopen precies zo! :) Leuke tekeningetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een superleuk artikeltje zeg. Het is altijd leuk om op deze manier een kleinigheidje in iemands gedachten te weten kan komen. Want zo zie ik die tekeningetjes, het zijn de dingen die je concreet op papier zet als je even in je eigen hoofd zit. Je kan heel cool tekenen Tine. Vooral die kledingdesigns vind ik echt supercool. xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geklieder? Hoe bedoel je geklieder? Het zijn net kuntstwerken! Ik zou graag zo goed kunnen tekenen, maar ik debk dat dit talent niet voor mij is weggelegd!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geklieder? Hoe bedoel je geklieder? Het zijn net kuntstwerken! Ik zou graag zo goed kunnen tekenen, maar ik debk dat dit talent niet voor mij is weggelegd!

  BeantwoordenVerwijderen

|